Saturday, December 31, 2011

Penutup 2011

Semalam dan hari ni mamadeena kena diarrhea dan muntah2 yg sangat teruk
Rabu lepas adeena dulu yang kena
tapi papadeena ok je
tanya kat nursery cikgu kata bbrp budak lain pun cirit birit
So mmg dr nursery lah kot

Khamis, kat office mamadeena rs semacam je
pagi diarrhea sekali
tghari rs seram sejuk
kunci bilik n nap
bgn tidur sbb perut memulas
pukul 3pm br lunch
nak balik tp tinggal 2 jam je kan
tgu punye tgu pukul 4 muntah
macam nk fengsan
teringat ms mabuk preggie dulu harharhar takde bezanye perasaan tu
jumaat MC
muntah dan lawatan ke toilet je sepanjang hari
perut flat dan mata bengkak ketiduran


 demam sikit. perut flat baru eyak tp x suh wash, sambung tutup mata.. huhu..kesian..
 lemah je, mintak tepuk nk tidur (lapik kain sbb sll terbocor bila dia poopoo)
makan tetap makan


adeena seems ok hari jumaat
hari ni nk bf dia takut2 sbb takut dia cirit birit jugak
tp husband kata budak cirit birit tak elok pun minum susu sbb tu doc suh bancuh susu cair2
so bf jelah, plus ada antibodies?
terharu dengar sbb papadeena lebih terer
mamadeena tak dpt berfikir sejenak
but she seems ok today
mamadeena lega 

disebabkan tidur spnjg hari, skrg cergas:)

Mengimbau kenangan 2011
Pahit manis berkeluarga, melihat tumbesaran dan perkembangan anak, kerjaya, studies, semuanya bermakna buat mamadeena, tp lebih bermakna kalau studies tu dah tamat kan. ekeke. terasa sesuatu yg tidak terbayar tahun ini. Unresolved. Mungkin tahun hadapan? Insya Allah.



2 comments:

Melissa Mazlan said...

kesiannya nye adeena kak fihaaa:(

aTy _faRed~ said...

cirit birit memang seksa..!!! keluar masuk toilet tak larat..abes tenaga..kesian kat budak2 jugak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...