Monday, January 27, 2014

Those who dont do, they teach..

MummyMaisa seorang yg peace lover..
Seingat MummyMaisa mmg tak suka mengajar orang, apa yang betul apa yang tidak, melainkan diminta..
jadi bila orang nak mengajar MummyMaisa, rasa mcm tersentak juga kan..
Bukan MummyMaisa sombong, bodoh sombong jauh sekali.. kehkehkeh
Setiap orang ada rancangan sendiri yang berbeza.
Macam MummyMaisa ni, lembut orangnye (bluekkk), macam org lain tegas orangnya, ada org lain garang orangnya, ada juga yang cool spjg masa..

Kalau semua org punya cara yg sama, dunia ni tak berwarna-warni bukan?



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...